Skip to content

Jachtverhuur / Hospitality Service

Next level Charters & Events

Wij zijn Menno en Jennefer Scherhage. Huwelijkspartners, zakenpartners, ouders van een volwassen zoon en bovenal echte levensgenieters. Wij zijn zowel de eigenaren als de basis van de crew op de Brut, die jou met onze unieke jachtverhuur een onvergetelijke dag bezorgen aan boord van het schip. Van vergaderen op het water tot interessante business trainingen en van een romantische overnachting voor twee tot een gezellige vriendendag. Bij Next Level Charters kan het allemaal. Ervaar wat genieten op het water is.

Next Level Charters jachtverhuur begon toen wij na 30 jaar ondernemerschap besloten écht onze eigen koers te varen. Jarenlang werkten wij in onze eigen ondernemingen en vervolgens samen. Altijd met veel plezier en met volle overgave.

Menno heeft in die jaren vaak gekscherend geroepen: “Als ik later met pensioen ben, ga ik varen. Na een periode waarin we allebei veel werkdruk ervaarden, besloten we: “Waarom eigenlijk niet NU?!”. Vijf weken later kochten we onze eerste boot. Ervaring met varen hadden we niet; enorm veel zin om te gaan varen wél. En zo geschiedde.

Binnen drie weken hebben we onze vaarbewijzen gehaald en namen we vaarlessen. Sinds die dag zijn we jarenlang elk weekend en (bijna) al onze vakanties  met de boot op pad gegaan. Al snel wisten we: dit is onze toekomst. De rust die we ervaarden op het water, was niet te vergelijken met de ontspanning die we voor die tijd dachten te hebben op een vrije dag. Na de verkoop van ons laatste restaurant zijn we ervoor gegaan om te doen wat we het allerliefst doen en dan ook nog samen. Dat werd Next Level Charters:
Unieke jachtverhuur voor onvergetelijke evenementen en trainingen op het water. Een perfecte combinatie van onze liefde voor varen en het verzorgen van de innerlijke mens.

Wij leveren jachtverhuur voor particulieren en bedrijven.
Persoonlijke aandacht, arrangementen op maat, maar zeker ook gezelligheid en lekker eten en drinken staan bij Next Level Charters centraal. Kortom, we combineren dat waar we vanuit onze jarenlange horeca-ervaring goed in zijn met wat we het allerliefst doen. Jou 1001 mogelijkheden bieden om een onvergetelijk dag of dagdeel te beleven. Of dat nu is voor een inspirerend event, een zakelijke training of een middag varen met een gezellige groep.
Welkom aan boord van de Brut.

Zakelijk

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers/werkgevers begrijpen we als geen ander wat het belang kan zijn van een teamuitje. Het zij als ontspanning, het zij als training of het gladstrijken van wrijving onderling tot het oplossen van conflicten of zakelijke dilemma’s. Het is nu eenmaal niet altijd feest.
Op het water is de sfeer meer ontspannen, kom je tot andere inzichten en worden verbinden gemakkelijker gemaakt. Met mijn ervaring als voorzitter en bestuurslid in verschillende partijen, gedragsveranderingscoach en ervaringsdeskundige op het gebied van zakelijke conflicten en meningsverschillen kan ik hierin, indien gewenst ook als gespreksleider optreden.

Privé

Mooie momenten beleef je aan boord van de Brut. Daar zorgen wij voor. Next Level Charters staat voor unieke belevenissen. Je gaat bij ons een dag(deel) met een privéschipper en gastvrouw varen aan boord van een luxe jacht. Onze schipper brengt je op mooie plekken op de Westeinder Plassen, de Kaag, Amsterdam, Leiden of Haarlem. Inclusief diner of lunch? Of zelfs met overnachting? Met een heerlijke proeverij? Een persoonlijke themataart? Of een inspirerende training waar je met anderen samen van kunt genieten?
Er is van alles mogelijk. Jou ontzorgen is onze passie.
Geniet op de Noord Hollandse Plassen met de talloze eilanden voor korte charters. Of van de prachtige omliggende steden. Zelfs meerdaagse tochten zijn mogelijk, bijvoorbeeld een privé cruise als ‘rondje IJsselmeer’.

Op locatie

Past jouw gezelschap niet op de Brut, of heb je gewoon zelf een te gekke locatie voor een feestje?
Niet getreurd. Dan komt Next Level Events gewoon naar je toe!
Wij denken graag met je mee over de invulling van je event. Daarin zijn we met veel plezier jouw eventmanager en/of weddingplanner. Zo zorgen we samen voor een unieke ervaring waar jij geen omkijken naar hebt. Het enige wat jij hoeft te doen? Er volop van genieten.
Van aankleding tot catering en van business tot prive, van trouwen tot rouwen.
Elke gelegenheid vraag zijn eigen invulling en allen verdienen de volledige aandacht en zorg.
Onze missie is jou ontzorgen.

Blogs

De Brut

Leer alles over de Brut! Via deze blog kom jij alle essentiële factoren te weten wat de Brut mooi houdt.

Zakelijke meetings

Een zakelijke meeting op een luxe jacht? Wie wilt dit nou niet? Leer over alle mogelijkheden in deze blog!

Bruiloftplanner

Een bruiloft met een luxe jacht, hoe gaaf klinkt dit! Wij stippelen je hele bruiloft tot in detail uit!

Lekkere dagen uit!

Genieten van de zon doe je optimaal op de Brut! Lees de blog om alle mogelijkheden te ontdekken!