Skip to content

Events aan boord

Privé arrangement

Van een Verjaardag, Huwelijksdag, Babyshower/Gender reveal party, Girls day out, Familiedag/Gezinsuitje, Sweet 16 Party, 21-diner, Vrienden dag, Varend diner, Proeverijen (wijn, whisky, bier, port, wild, asperges, etc.), Jubileum, Vrijgezellenfeest, tot Trouwen of Rouwen. Voor elke gelegenheid een unieke locatie, op het water, aan het water of op jouw eigen unieke locatie.

Wil je een dag uitwaaien op de Noord Hollandse plassen? Een bijzonder huwelijksaanzoek doen? Of zelfs trouwen aan boord van een luxe jacht? Vergaderen op de meest geweldige en inspirerende plek? Een bedrijfsuitje anders, dan anders organiseren? Een teambuilding of training op het water?
Kom los van alles, letterlijk en figuurlijk en stap aan boord van de Brut.

Varen naar bijvoorbeeld Amsterdam, Leiden of Haarlem, met een lunch en/of diner aan boord, of liever een reservering bij je favoriete restaurant aan het water? Indien gewenst, plannen we onderweg een escaperoom, ribvaren, een proeverij, of pubquiz voor je in.

Samen genieten van een vaarvakantie in Nederland Waterland op een luxe jacht met je eigen crew?

Je leest het al… de mogelijkheden zijn eindeloos.
Welkom aan boord voor een unieke beleving.

Zakelijk arrangement

Van bedrijfsuitje, Relatiedag, Vergadering of training. Op het water kom je los van de dagelijkse prikkels en ervaar je maximale ontspanning. Dit maakt team-builden, vergaderen of trainen op het water zo fijn.

De afgelopen jaren waren onzeker. Veranderingen, steeds weer aanpassen, thuiswerken en vooral gezond blijven. Dan is het niet vanzelfsprekend je (zakelijke) doelen helder te houden. In veel gevallen is er een andere samenstelling ontstaan, zijn functies gewisseld of samengevoegd en kampen veel bedrijven nu met een personeelstekort. Dat heeft echter ook invloed op de saamhorigheid en het vertrouwen van je team. te krijgen.

Aan boord van de Brut kun je ‘go with the flow’ koersen, vóór- of tegenwind (er)varen, of juist rustig voor anker liggen. Zakelijke beeldspraak die tot leven komt op het water. Nieuwe inzichten en verbindingen volgen als vanzelf in de vrijheid van de natuur en de rust van het water. Hét moment om de neuzen weer in dezelfde richting te krijgen.

Next Level Charters & Events organiseert trainingen en evenementen op of aan het water. Trainingen als: Sales, Coaching Leidinggevenden, Woman in Business en teambuilding. Een ideale balans tussen de juiste teamspirit en het beoogde bedrijfsresultaat. Dit in combinatie met persoonlijke aandacht en ongedwongen gezelligheid en natuurlijk lekker eten en drinken.

Ook voor actieve en afwisselende bedrijfsuitjes is Next Level Charters & Events de juiste partner. Met jouw wens als onze inspiratie verzorgen wij een uniek dag-vullend programma voor jou en je team.

Welkom aan boord voor een onvergetelijke dag.

× Hoe kan ik u helpen?