Teambuilding, zakelijke trainingen of vergaderen op het water

Vergaderen op het water? Een teambuildinguitje op een écht unieke locatie? Of zakelijke trainingen die je helpen om te groeien als persoon en als team? Bij Next Level Charters kan het allemaal. Wees welkom aan boord van de Brut met jouw team en laat ons jouw zakelijke arrangement op of aan water organiseren. Met 1001 mogelijkheden kunnen we ook voor jouw team of bedrijf een passend arrangement ontwikkelen. 

Altijd een passend arrangement

Op het water kom je los van de dagelijkse sleur en de prikkels op de werkvloer. Daardoor heb je meer ruimte in je hoofd, meer rust en een creatiever brein. Tegelijkertijd heb je aan boord alle mogelijkheden om tussentijds te ontspannen. Bijvoorbeeld door van heerlijk eten te genieten, te zonnen op het dek of het water in te gaan . Dát maakt teambuilden, trainen of vergaderen op het water zo fijn. En dát is waarom wij Next Level Charters zijn gestart.

Met Next Level Charters combineren we onze passie voor varen met onze liefde voor het verzorgen van de innerlijke mens en het regelen van events. Vanuit Next Level Charters & Events organiseren we trainingen en evenementen op of aan het water. Vanuit onze ervaring in eerdere ondernemingen bieden wij de balans tussen de juiste teamspirit en het beoogde bedrijfsresultaat. Persoonlijke aandacht, arrangementen op maat, gezelligheid en lekker eten en drinken staan daarbij centraal. Met jouw wens als onze inspiratie. 

Op het water kom je écht los van de werkvloer en je dagelijkse verplichtingen.

Vergaderen op het water

Geen muffe vergaderzaal of een klein kamertje met bureaus. Nee, aan boord van de Brut kun je vergaderen op het water. Op een inspirerende plek omgeven door natuur. Met alle culinaire mogelijkheden die je wilt. Een heerlijke lunch, een leuke activiteit, lekkere drankjes, een proeverij? Wij regelen het allemaal voor je!

 

Vergaderarrangement

500/600,-

Duur: 3 uur
Opstaplocatie: Aalsmeer
Inclusief koffie, thee, wat lekkers en tafelwater
Presentatiescherm aanwezig (via Google Chromecast)
Voor 2-5 of 6-10 personen

Lunch mogelijk (vanaf € 20 p.p.)

Business & Leisure Events

€1.145 voor 2-5p

€1.345 voor 6-10p

Duur: 7 uur
Inclusief schipper en gastvrouw
Tot 10 personen
Inclusief lunch en (non-alcoholische) drankjes

€135,- voor elk uur verlenging boothuur

Business & Leisure Events

Geniet een dag lang met jouw team of businesspartners aan boord van een luxe jacht, Inclusief lunch en (non-alcoholische drankjes). Naar wens uit te breiden met een zakelijke training of coaching aan boord of op een unieke locatie aan het water. Ook een leuke fysieke activiteit is mogelijk. De combinatie van business met leisure maakt dit businessevent fiscaal aantrekkelijk.

Extra’s mogelijk:

 • Volg een zakelijke training of coaching aan boord of op een unieke locatie
  – Salestraining (resultaatgerichte training)
  – DISC-training (inzicht in jezelf en anderen)
  – Women in Business (carrière en moederschap)
  – Jij en je brein (Leidinggeven – bewustwording-communicatie)
 • Diner aan boord mogelijk (vanaf € 30 p.p.)
 • Opties voor een extra vrijetijdsbesteding:
  – Clinic suppen: € 30 p.p.