Hét trainingsbureau voor zakelijke trainingen op of aan het water

Wil je de sales-skills van jouw team een flinke boost geven? Als leidinggevende je vaardigheden verbeteren? Of de samenwerking binnen je team verbeteren? En dat niet met urenlange PowerPointpresentaties, maar met een inspirerende training op een unieke locatie? Schakel dan Next Level Charters in: hét trainingsbureau dat voor jou een zakelijke training aan boord van een luxe jacht verzorgt. Compleet verzorgd en met vele mogelijkheden.

Waarom trainingen bij Next Level Charters?

Z

Hét trainingsbureau voor zakelijke trainingen op het water

Z

Het water zorgt voor rust, ruimte en ontspanning

Z

Compleet verzorgde trainingen van ervaren trainers

Z

Luxe jacht met plek voor 12 personen

Z

Volledig afgestemd op jouw wensen

Z

Ook leuke activiteiten voor teambuilding

Z

Voor zakelijke trainingen die anders dan anders zijn

Next Level Charters: trainingsbureau voor trainingen
op het water

Persoonlijke ontwikkeling begint bij het individu. Inzicht in jezelf en handvatten om te groeien vormen een goede basis voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes. En een goede basis voor je team! Wij geloven niet in theoretische trainingen met flip-overs en ellenlange PowerPoints. We maken het graag lekker praktisch. Verwacht dus effectieve trainingen waarvan je terugkomt met nieuwe inzichten en frisse zin om het geleerde direct toe te passen.

Elke training wordt verzorgd door een ervaren trainer, die zijn sporen in het bedrijfsleven ruimschoots heeft verdiend. Die geeft je inzicht in jezelf, je gedrag en de uitwerking daarvan op anderen om je heen of op je resultaten. Een stevig fundament voor jouw team! En dat in combinatie met een onvergetelijke vaartocht, een inspirerende omgeving, culinaire lekkernijen. Alles voor een onvergetelijke dag!

Bekijk de trainingen van ons trainingsbureau hieronder. Heb je andere wensen? Laat het ons vooral weten. Dankzij ons uitgebreide trainersnetwerk zijn er vele mogelijkheden.

DISC-training
Effectieve samenwerking binnen een team begint met inzicht in jezelf en de persoonlijkheid van elk teamlid. DISC is een bewezen effectieve methode waarmee je verschillende persoonlijkheden beter leert begrijpen. Door DISC krijg je meer inzicht in ieders kwaliteiten en leer je wat wel en niet bijdraagt aan een goede samenwerking. Net als de kwaliteiten en valkuilen van elk type persoon. Michel is een door de wol geverfde zakenman en heeft het DISC model in de praktijk toegepast. Met zijn ervaring helpt hij nu andere ondernemingen en individuen.

Waarom DISC?
De DISC-methode geeft teamleden niet alleen inzicht in zichzelf, maar ook in andere teamleden. Hoe gedragen zij zich van nature? Wat wekt hun interesse? Hoe reageren ze onder druk? Wat is hun stijl van communiceren en wat zijn hun onbewuste drijfveren? Door inzicht in je eigen voorkeursgedragsstijl en die van anderen, kun je prettiger en effectiever samenwerken met anderen. Dat betekent: een betere samenwerking, meer mogelijkheden tot persoonlijke groei en effectiever werken.

SALES & NLP training

SALES-training
Of je je bedrijf nu zelf hebt gestart of een bestaande onderneming heb overgenomen, het is uitgegroeid naar het bedrijf wat het nu is. Inmiddels een aantal jaren verder en nu sta je voor het feit dat je dóór wil. Alleen … hoe?
Omdat jouw bedrijf nu eenmaal anders is dan dat van je buurman is dit niet de plek daar een antwoord op te geven, maar wat onze trainer Henk-Jan wel weet en heeft bewezen is dat vrijwel elk maak- en handelsbedrijf jaar op jaar kan groeien. Zelfs met dezelfde directie, dezelfde medewerkers, hetzelfde product en dezelfde doelgroep. Zijn jarenlange onderzoek heeft geleerd dat er maar kleine aanpassingen nodig zijn waardoor het ‘schip weer vaart krijgt’. De kans is groot dat dit bij jou ook werkt. Hoewel ‘verslaving’ een negatieve klank heeft lijkt de drive van Henk-Jan daar veel op.

Iemand die als CEO een organisatie van 1800 medewerkers heeft aangestuurd heeft met veel corporate onderwerpen te maken gekregen, Van HR tot corporate governance, van financiering tot herstructurering. En wat dacht je van het aansturen van sales teams, het bedenken van nieuwe verkoopstrategieën en het ontwikkelen en implementeren van marketingfunnels. In deze training kun je van al deze ervaring en skills profiteren. Henk-Jan is niet een trainer die zegt wat je fout doet, maar een inspirator die meekijkt hoe het anders kan en waar je kansen liggen.

In de sales branche staan er nogal wat ‘beste stuurlui’ aan de wal. Wat? Ze verdringen elkaar op de kademuur. Daarom stapt Henk-Jan aan boord. Samen kijken en voelen wat er werkelijk gebeurd. Nieuwsgierig? Neem contact op voor deze sales training.

NLP-training
Niet alleen goed zijn in je werk is belangrijk. Ook wordt het steeds belangrijker dat je goede communicatieve vaardigheden hebt én over de juiste vaardigheden beschikt om anderen te motiveren, te inspireren en te beïnvloeden. Daar is NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren, hét instrument voor. Het helpt je om jezelf en anderen beter te begrijpen en daarmee meer succes te behalen. Zowel alleen als met anderen samen.

Wat houdt de training in?
Bij deze training leer je hoe NLP werkt en ga je deze methode toepassen. Je leert hoe jij de dingen doet die je doet en wat je daarin eventueel kunt veranderen. Hoe reageer jij (qua communicatie en gedrag) op wat je waarneemt? En hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen?

Onze ervaren NLP-trainer Michel maakt je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, zodat je je communicatie en gedrag waar nodig blijvend kunt veranderen en tot betere resultaten kunt komen. Zowel zelf als in privé- en zakelijke relaties met anderen.

 

Women In Business

Speciaal voor vrouwelijke leidinggevenden en medewerkers is er de training Women in Business. Voor leidinggevende en ondernemende vrouwen die stappen willen zetten, vanuit kracht keuzes willen maken en een rotsvast vertrouwen in zichzelf willen hebben. Die vaker ‘nee’ willen zeggen en zonder belemmerende overtuigingen keuzes willen maken. Op de werkvloer en daarbuiten. Ideaal voor vrouwelijke collega’s en teams met vrouwen.

Wat houdt de training in?
Leer de vrouw te worden die gewoon dóet. Zonder excuses. Deze training speciaal voor vrouwen wordt gegeven door Ellen. Coach, healer, spreker en kleurenexpert. Als inspirator geeft zij elke vrouw het vertrouwen dat ze het aankan. Ze helpt vrouwen om hun eigen plek te vinden binnen een onderneming of op hun werkplek. En ze traint vrouwen in leidinggevende functies om met meer zelfvertrouwen beslissingen te nemen. Los van de verwachtingen van alles en iedereen.

 

Wat levert het je op?

Z

Je voelt je krachtiger en hebt een rotsvast vertrouwen in jezelf.

Z

Je ervaart meer innerlijke rust: op het werk, in het ouderschap en daarbuiten.

Z

Je stopt met pleasen en kunt beter ‘nee’ zeggen.

Z

Je durft echt voor jouw dromen te gaan – zonder excuses.

Z

Je durft jezelf te zijn en je ware kleuren te laten zien.

Z

Je leeft in een fijnere flow, waarin je de juiste energie aantrekt en negativiteit weghoudt.

Z

Je kent je belemmerende overtuigingen en weet hoe je die kunt ombuigen.

Ook voor originele personeelsuitjes

Next Level Charters is er niet alleen voor zakelijke trainingen. We verzorgen ook originele personeelsuitjes en activiteiten voor teambuilding. Geen standaarduitjes, maar écht onvergetelijke uitjes op het water – aan boord van het schip en op het water. Uitjes waarbij je even echt samen bent, los komt van het werk en met elkaar iets leuks beleeft. Denk aan suppen, kanovaren of een leuke pubquiz.

Bij zowel zakelijke trainingen als bij teamuitjes is lunchen en dineren mogelijk. We stemmen het graag af op jouw wensen. Dineren kan aan boord van de boot of op locatie. Het is zelfs mogelijk om voor het diner een culinair rondje te varen, waarbij we voor elke gang bij een ander restaurant aanmeren.

Coronaproof bedrijfsuitje

Veiligheid staat bij ons trainingsbureau voorop. Daarom houden we ons aan de coronamaatregelen. Er is voldoende ruimte aan boord om op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven. We helpen je graag om jouw bedrijfsuitje 100% coronaproof te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je jouw team efficiënter laten werken? Ben je toe aan een origineel bedrijfsuitje? Of willen jullie samen op het water heerlijk dineren? Informeer naar de mogelijkheden bij ons trainingsbureau. Dan vertellen we je meer over onze trainingen, arrangementen en mogelijkheden.