Jachtverhuur – luxer en anders dan sloepverhuur in Aalsmeer

Wil je een dag uitwaaien op de Westeinderplassen? Een echt uniek familiefeest geven? Genieten van een idyllische picknick op een eiland? Een bijzonder huwelijksaanzoek doen? Of trouwen aan boord van een prachtige jacht? Kom los van alles – letterlijk en figuurlijk – en stap aan boord van de Brut. Wij verzorgen met ons luxe jacht net iets meer dan sloepverhuur in Aalsmeer. Met 1001 mogelijkheden voor een uniek evenement of een onvergetelijk dagje weg.

Jouw privé-arrangement op het water

Next Level Charters staat voor unieke belevenissen. Je gaat bij ons een dag(deel) met een privéschipper en gastvrouw varen aan boord van een luxe jacht. Onze schipper brengt je op mooie plekken op de Westeinderplassen, de Kaag, in Amsterdam, Leiden of Haarlem. Inclusief diner of lunch? Of zelfs met overnachting? Met een heerlijke proeverij? Een persoonlijke themataart? Of een inspirerende training waar je met anderen samen van kunt genieten? Alles is mogelijk.                              Jou ontzorgen is onze passie.

Wij denken graag met je mee over de invulling van je event. Daarin zijn we met veel plezier jouw eventmanager en/of weddingplanner. Zo zorgen we samen voor een unieke ervaring waar jij geen omkijken naar hebt. Het enige wat jij hoeft te doen? Er volop van genieten.

Geniet van de Westeinderplassen met de talloze eilanden voor korte charters. Of van de prachtige omliggende steden. Zelfs meerdaagse tochten zijn mogelijk, bijvoorbeeld een privé cruise als ‘rondje IJsselmeer’.

Unieke feestlocatie: op het water of op een eiland

Heb je iets te vieren? Of wil je met een paar anderen genieten van een dagje uit? Voor gezelschappen tot 12 personen zit je bij ons goed. Als je jouw wensen met ons deelt, denken we graag mee over een passend arrangement.

Centraal staat persoonlijke aandacht, een arrangement op maat en altijd een gezellige en ontspannen sfeer. Bij mooi weer kunnen we voor anker gaan of aanleggen bij één van de vele eilandjes. Natuurlijk mag er ook altijd gezwommen worden.

 

Er is heel veel mogelijk. Jouw wens te gek? Welnee!

Wij maken er graag werk van. Zo kunnen wij arrangementen verzorgen voor:

een verjaardag je trouwdag
een familiedag een huwelijksaanzoek
een vrijgezellenfeest een privé-arrangement
een vriend(inn)endag proeverijen
een gender reveal party een babyshower
een jubileum een afscheid
een weekendje weg trouwvervoer
een meerdaagse privécruise  en meer!

Onze arrangementen voor méér dan
sloepverhuur in Aalsmeer

 Wij geloven in een arrangement op maat. Jouw wensen zijn de uitdaging waar wij ons met liefde in vastbijten. Geef dus vooral aan hoe jij het voor je ziet. Er kan veel – heel veel. En daar gaan we graag met jou voor zitten. De onderstaande voorbeeldarrangementen voor méér dan sloepverhuur in Aalsmeer zijn ter indicatie.

Bestel daarbij een overheerlijk luxe picknickpakket:
Picknickpakket lunch: broodjes, quiche, muffins en zoet + glas vers sap: € 30 p.p.
Picknick wijn pakket: witte wijn en rosé € 15 p.p.
Picknickpakket borrel: kaas, charcuterie, fruit, toast, hartig en zoet + wijn: € 49 p.p.

Extra toevoegingen:
– Themataart: vanaf € 45 (bijvoorbeeld voor gender reveals)
– Champagne Moët & Chandon: € 75 per fles
– Wijn (wit, rood of rosé): € 20 per fles.

(* Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief 9% btw.)

Luxe Picknickarrangement

€450 voor 6-10p

3 uur durende picknick op een idyllische locatie
Vervoer naar de locatie per luxe jacht, de Brut
Een geweldige bohosetting picknick (speciaal opgebouwd voor jou)
Inclusief waterbar
Persoonlijk handgeschreven welkomstbord
Heerlijk glas champagne geserveerd 

Boothuur Westeinderplassen voor een dag(deel)

 €160 per uur      

 

een verjaardag je trouwdag
een familiedag een huwelijksaanzoek
een vrijgezellenfeest een privé-arrangement
een vriend(inn)endag proeverijen
een gender reveal party een babyshower
een jubileum een afscheid
een weekendje weg trouwvervoer
een meerdaagse privécruise  en meer!

Beleef jouw unieke zakelijke uitje

Women in Business-training (Ladies’ day out)

Wil je een uniek uitje beleven met vriendinnen samen? Of met je vrouwelijke collega’s? De Women in Business-training is er speciaal voor ondernemende vrouwen. Voor vrouwen die niet meer tig ballen hoog willen houden, maar weer zelf de leiding willen nemen. Die willen ontdekken wat écht belangrijk is in het leven en die verwachtingen van anderen willen loslaten. Compleet verzorgd door een ervaren trainer en inclusief lekkere hapjes. 

Ook een overheerlijk diner aan bord

Wil je ook een heerlijk diner geserveerd krijgen aan boord van de Brut? Geen probleem! Als voormalig horecaondernemers weten we maar al te goed hoe we ook de innerlijke mens kunnen verzorgen met zowel bourgondische als culinaire hoogstandjes. We serveren jouw diner aan boord. Verzorgd door onszelf, een lokaal restaurant, een cateraar of een chef aan boord. Afhankelijk van jouw wensen. Ook kunnen we een culinair rondje varen, waarbij we voor elke gang bij een ander restaurant aan het water aanmeren.

De Brut

Stap voor jouw onvergetelijke uitje aan boord van de Brut: het luxe jacht van Next Level Charters voor méér dan sloepverhuur in Aalsmeer. De Brut biedt overdag plek voor maximaal 12 personen en ’s nachts voor 4 personen. Er is een eigenaarshut met aparte douche en toilettoegang en een VIP-hut met een tweepersoonsbed, privébadkamer en een laptop-bureau. En er is een ruime salon waar je kunt relaxen, muziek kunt luisteren en een goede wifi-verbinding hebt. Buiten geniet je van de zon, de bar met grill en de mogelijkheid om via een hydraulisch zwemplateau het water in en uit te gaan.

Ook méér dan sloepverhuur in Aalsmeer voor bedrijven

Heb je plannen voor een origineel bedrijfsuitje of een inspirerende zakelijke training op het water? Ook daarvoor staan wij voor je klaar. Op het water kun je beter ontspannen, creatiever nadenken en daardoor nog meer profiteren van een zakelijk uitje. Op een plek waar je 100% loskomt van alles. En waar ondertussen ook de innerlijke mens goed wordt verzorgd.

Boek jouw onvergetelijke uitje!

Of je nu een origineel feestje wilt organiseren of gewoon graag geniet van een bijzonder dagje op het water, de Brut ligt voor je klaar. Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw event of voor een dag of weekend varen op een manier die nog veel luxer is dan sloepverhuur in Aalsmeer.