Origineel personeelsuitje?

Teambuilding op het water!

Veel personeelsuitjes zijn inmiddels aardig uitgekauwd. Wij maken het graag origineel, leuk en extra ontspannend met een personeelsuitje op het water. Kom aan boord van de Brut en beleef een onvergetelijke teambuildingactiviteit. Waarbij je geniet van de rust die een omgeving op het water biedt. Suppen? Een training volgen? Een heerlijk etentje naderhand? Of een picknick op een eiland? Wij verzorgen een écht origineel personeelsuitje met alles erop en eraan!

Een arrangement op maat

Wij geloven dat jouw personeelsuitje écht origineel, onvergetelijk en anders dan anders moet zijn. Daarom staan arrangementen op maat bij ons centraal. Een uniek personeelsuitje beleef je aan boord van de Brut, waar jouw wensen altijd onze inspiratie zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een culinair diner of lunch aan boord? Suppen op het water? Kanovaren? Een pubquiz? Een zakelijke training? Of een combinatie van dat alles? Wij maken jouw wensen waar. Met maar één doel voor ogen: voor jouw team een écht origineel personeelsuitje verzorgen.

Over Next Level Charters

Wij zijn Menno en Jennefer Scherhage. Bourgondiërs, huwelijkspartners, zakenpartners en de gepassioneerde crew achter Next Level Charters. Wij doen er alles aan om voor jou een écht origineel personeelsuitje of zakelijke training te verzorgen. Met alles erop en eraan. Jarenlang runden wij onze eigen horecaondernemingen. Maar toen we besloten onze pensioendroom niet langer te laten wachten (want waarom niet nu?!), gingen we onze eigen koers varen – samen. We kochten een luxe jacht en combineren nu onze liefde voor varen met onze horeca-ervaring. Dat doen we met heerlijk eten, persoonlijke aandacht en altijd een arrangement op maat.

Wat zijn de mogelijkheden?

Tja, wat niet? Juist omdat we graag persoonlijke arrangementen verzorgen, zijn de opties ontelbaar. Een dag ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

 

K

Huur van de Brut vanaf € 135 per uur (min. 2 uur)

K

Inclusief schipper en gastvrouw

K

Opstap- en eindtijd zijn bespreekbaar

K

Inclusief koffie en wat lekkers

K

Extra opties

  • Clinic suppen/kano  € 30 p.p.
  • Pubquiz € 15 p.p. door de gastvrouw verzorgd
  • Professionele pubquiz: € 450 
  • Gin-Tonic proeverij/workshop  € 25 p.p.
  • En nog veel meer… 
K

Teambuildingactiviteit: vanaf € 450

K

Ook lunch (vanaf € 20 p.p.) en diner (vanaf € 30 p.p.) mogelijk

K

Lunch of diner aan boord of op een locatie naar keuze

K

Opstapplaats: Aalsmeer, andere locaties in overleg

                                                                                                                                                                * Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Origineel personeelsuitje: van suppen tot Gin-tonic workshop

Creatieve opties genoeg aan boord van de Brut! Zo kunnen jij en je team op een heerlijk zonnige dag een clinic suppen volgen of kanovaren. We kunnen een proeverij organiseren aan boord of een culinaire rondvaart waarbij je meerdere restaurants aandoet. Ook leuk is een een Gin-tonic workshop! En wat dacht je van een heerlijke picknick op een eiland of een professionele pubquiz? Een zakelijke training om het nuttige met het aangename te verenigen? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. We maken graag samen met jou een passend draaiboek voor een onvergetelijke dag.

Benieuwd wat er mogelijk is?

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Een leuke dag weg met je team? Of een inspirerende teambuildingactiviteit op het water? We denken graag mee hoe we dat voor jou kunnen realiseren. Neem contact met ons op.