Impressie van de Brut:
méér dan een sloep met slaapplaats

Maak kennis met de Brut. Méér dan gewoon een sloep met slaapplaats. De Brut is het luxe jacht van Next Level Charters. Hét schip waarop we jou meenemen voor een unieke beleving, een bijzonder feest op het water of een bedrijfsuitje dat écht anders is. Met Aalsmeer als thuishaven. Een jacht dat voldoet aan alle eisen die wij voor een luxe en comfortabele jacht stellen. En waarmee je op of aan het water kunt eten, borrelen, vergaderen, kletsen of gewoonweg genieten.

Impressie van de Brut

Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van de boot. Wil je de Brut (méér dan een sloep met slaapplaats) reserveren voor een privé-arrangement, een feest of een dagje weg? Of voor zakelijke gelegenheden? Bekijk de mogelijkheden voor particulier en zakelijk gebruik. Of neem contact op om je wensen te spreken.

 

 

Wat vindt je aan boord van de Brut?

– Ruime salon met L-vormige bank,
– Presentatiescherm,
– Open kombuis,
– Flatscreen-tv,
– Fusion stereo-installatie met bluetooth,
– Eigen WIFI-netwerk,
– Eigenaarshut met aparte douche,
– Twee elektrische toiletten aan boord,
– VIP-hut met tweepersoonsbed, privé-badkamer    en laptop-desk,
– Zonnebed op het dek,
– Buitenbar met grill,
– Hydraulisch zwemplateau,
– Schuifdak en wanden kunnen open,
– Kachel aan boord,
– Airco aan boord.

Kenmerken van
de Brut

Reg. nummer: 9-YB-126
Thuishaven: Aalsmeer
Lengte: 15 meter
Breedte: 4.08 meter
Gewicht: 14.000 kg
Motoren: 2x Volvo Penta 75
Vermogen: 2 x 480 PK
Brandstof: Diesel
Max. snelheid: 55 km. per uur
Max. aantal personen: 14 (incl. crew)

Luxer dan een sloep met slaapplaats

De Brut biedt plek voor 14 personen (inclusief crewleden). Neem plaats in de ruime salon met L-vormige bank, flatscreen-tv, stereo-installatie, speakers en WIFI. Geniet op het zonnedek of achterdek waar de crew al voor je klaarstaan. Ook biedt de Brut slaapplekken. Door zijn grootte en mogelijkheden op een veel luxere manier dan een gewone sloep met slaapplaats.

Overnachten is mogelijk voor 2 of 4 personen. Er zijn twee hutten aan boord: een eigenaarshut met aparte douche en toegang tot het gemeenschappelijk toilet en een VIP-hut met apart tweepersoonsbed, privé-badkamer en een laptop-desk.