Women in Business:

workshop persoonlijke ontwikkeling voor vrouwen

 

Als vrouw moet je vele ballen in de lucht houden. Je agenda wordt gevuld met je gezin, misschien een drukke baan of onderneming, het huishouden en vele andere “moetjes”. Er is altijd wel een vriend(in) die zijn hart wil luchten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over je werkagenda. Gaat jouw hartslag al omhoog bij het lezen van deze waslijst? Haal diep adem en meld je – samen met jouw vrouwelijke collega’s of vriendinnen – aan voor deze workshop persoonlijke ontwikkeling.

Herken jij deze punten?

Met deze cursus workshop persoonlijke ontwikkeling krijg je opnieuw de leiding over je eigen leven. Met deze workshop word jij die vrouw die niet meer twijfelt, maar het gewoon dóet. Die zich niet laat tegenhouden door volle agenda’s en verwachtingen van anderen, maar die ervoor gaat. Met een rotsvast vertrouwen in zichzelf.

Word die vrouw die niet meer twijfelt aan zichzelf, maar het gewoon dóet.

Z

Voel jij de druk om te presteren en voor iedereen klaar te staan? In je gezin en op het werk?

Z

Heb je het idee dat tig ballen hooghouden op dit moment je belangrijkste levensinvulling is?

Z

Heb je het gevoel geleefd te worden en de controle kwijt te zijn?

Z

Vind je het lastig om ‘nee’ te zeggen, ook als je wel ‘nee’ denkt?

Z

Wil je je eigen ambities en wensen opnieuw ontdekken en daaraan vormgeven?

Z

Wil je leren jouw behoeften te vertalen naar een fijne werkomgeving en een fijn leven?

Z

En wil je leren om vanuit vertrouwen en kracht keuzes te maken?

Voor wie is het geschikt?

Deze workshop persoonlijke ontwikkeling is er voor alle ‘women in business’. En ja, in onze ogen is elke vrouw een ‘woman in business’. De workshop is een onvergetelijke en inspirerende training voor vrouwelijke collega’s of een bijzondere dag weg met vriendinnen.

Wat houdt de workshop in?

Ellen begeleidt tijdens deze workshop vrouwen die opnieuw de leiding willen nemen over hun eigen leven om zo het leven te creëren dat ze verdienen. Met behulp van kleurenpsychologie gaan jullie als groep aan de slag. Tijdens Ellens workshop leer je de regie over je eigen leven terug te krijgen. Ook leer je ‘nee’ te zeggen, te ontdekken wat je diep van binnen – vanuit je onderbewustzijn – echt wilt. En het belangrijkste: je leert je ware behoeften te vertalen naar een prettig leef- en werkklimaat. 

 

Workshop op het water

Een energieke workshop als deze vindt natuurlijk niet plaats in een suffe vergaderzaal. Nee, je volgt deze workshop persoonlijke ontwikkeling aan boord van de Brut: een luxe jacht die vaart door de Westeinderplassen en omgeving. Op (of aan) het water dus, waar je letterlijk loskomt van alles en iedereen. Waar je beter kunt relativeren, creatiever kunt denken en kunt genieten van een fijne en ontspannen plek.

Heb je speciale wensen voor deze workshop? Wil je bijvoorbeeld ook een heerlijke lunch of diner aan boord? Ergens picknicken? Of de workshop combineren met een leuk vaaruitje? Kan allemaal! Jouw wens is niet gek, maar té gek. Wij maken graag een persoonlijk arrangement voor je. Zodat je niet alleen heel veel kunt leren, maar ook een onvergetelijke dag beleeft aan boord van de Brut.

 

Wat levert het je op?

Word de ondernemende vrouw die stappen durft te zetten zowel in haar privé leven als in haar carrière, die niet over zich heen laat lopen en die vanuit haar eigen kracht keuzes maakt en haar eigen koers vaart. De training levert je het volgende op:

Z

Je voelt je krachtiger en hebt een rotsvast vertrouwen in jezelf.

Z

Je ervaart meer innerlijke rust: op het werk, in het ouderschap en daarbuiten.

Z

Je stopt met pleasen en kunt beter ‘nee’ zeggen.

Z

Je durft echt voor jouw ambities te gaan – zonder excuses.

Z

Je durft jezelf te zijn en je ware kleuren te laten zien.

Z

Je leeft in een fijnere flow, waarin je de juiste energie aantrekt en negativiteit weghoudt.

Z

Je kent je belemmerende overtuigingen en weet hoe je die kunt ombuigen.

Wees bereid geld en tijd in jezelf te investeren, omdat jij het verdient. Stel je open en ga het proces aan. Je wordt er een leuker mens, een betere werknemer of ondernemer en vooral een gelukkigere vrouw door.

Over de trainer

De training wordt gegeven door Ellen. Coach, healer, spreker en kleurenexpert. En ook een ondernemende alleenstaande moeder. Een die spreekt vanuit kennis, maar vooral vanuit haar hart en levenservaring. Als inspirator geeft zij elke vrouw het vertrouwen dat ze het aankan. Ze helpt vrouwen om hun eigen plek te vinden binnen een onderneming of op hun werkplek. En ze traint vrouwen in leidinggevende functies om met meer zelfvertrouwen beslissingen te nemen en om te gaan met de verwachtingen van iedereen om je heen. Zonder belemmerende overtuigingen. Met meer kracht en vertrouwen en vanuit hun gevoel.

Gun jezelf en andere vrouwen deze training
Ben jij er klaar voor uit je schulp te kruipen? En om samen met je collega’s, vriendinnen of mede-ondernemers opnieuw de leiding over jullie leven te nemen? Gun jullie zelf deze kans én een onvergetelijke dag samen op het water. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

  Praktische Informatie

  €1.125 voor 2-5p

  €1.225 voor 6-10p

  De training vindt plaats aan boord van de Brut, op of aan het water.
  Voor 1-10 personen
  Een training of persoonlijke coaching
  Inclusief koffie, thee, wat lekkers en tafelwater

  Duur: 5 uur

  Twee mogelijke thema’s:
  – Arrangement 1:
  zelf de sleutel naar je succes
  en
  de leider van je leven zijn
  – 
  Arrangement 2: carrière en moederschap

  Eventueel ook picknickarrangement mogelijk