Over Next Level Charters

Jachtverhuur Voor Een Unieke Beleving

Wij zijn Menno en Jennefer Scherhage. Huwelijkspartners, zakenpartners en ouders van een volwassen zoon, maar bovenal echte levensgenieters. Wij zijn de crew van de Brut, die jou met onze unieke jachtverhuur een onvergetelijke dag bezorgen aan boord van het schip. Van vergaderen op het water tot interessante business trainingen en van een romantische overnachting voor twee tot een gezellige picknick waar je per boot naartoe gaat. Bij Next Level Charters kan het allemaal. Ervaar wat genieten op het water is.

Het verhaal van Next Level Charters

Next Level Charters jachtverhuur begon toen wij besloten onze eigen koers te varen. Jarenlang werkten wij in onze eigen ondernemingen en runden we vervolgens samen restaurant Elders in Hoofddorp. Altijd met veel plezier en met volle overgave. Menno heeft in die tijd vaak geroepen: “Als ik later met pensioen ben, ga ik varen. Na een periode waarin we allebei overspannen raakten, besloten we: “Waarom niet NU?!”. Vijf weken later kochten we onze eerste boot. Ervaring met varen hadden we niet; enorm veel zin om te gaan varen wél. En zo geschiedde.

Binnen drie weken hebben we ons vaarbewijs gehaald en namen we vaarlessen. Sinds die dag zijn we jarenlang elk weekend en onze vakanties  met de boot op pad gegaan. Al snel wisten we: dit is onze toekomst. Na de verkoop van ons restaurant zijn we ervoor gegaan om te doen wat we het allerliefst doen en dan ook nog samen. Dat werd Next Level Charters: unieke jachtverhuur voor onvergetelijke trainingen en evenementen op het water. Een perfecte combinatie van onze liefde voor varen en het verzorgen van de innerlijke mens.

Jachtverhuur voor particulieren en bedrijven

Persoonlijke aandacht, arrangementen op maat, gezelligheid en lekker eten en drinken staan bij Next Level Charters centraal. Kortom, we combineren dat waar we vanuit onze jarenlange horeca-ervaring goed in zijn met wat we het allerliefst doen. Jou 1001 mogelijkheden (als het er al niet meer zijn) bieden om een onvergetelijk dag of dagdeel te beleven. Of dat nu is voor een inspirerend event, een zakelijke training of een middag varen met een gezellige groep. Welkom aan boord van de Brut.

 

Over de Brut

Ook een onmisbaar onderdeel van de Next Level Charters-crew is natuurlijk hét schip voor onze unieke jachtverhuur: de Brut. Bij onze zoektocht naar een geschikt schip hadden we een flinke wensenlijst, met onder andere een luxe interieur, brute buitenkant, uitstekende vaareigenschappen en voldoende zitplaatsen. We wisten zowaar te slagen voor deze geweldige boot: de Brut vonden we op Mallorca. Inclusief een fijne ruime buiten-zit waar je gezellig kunt eten, borrelen, praten of vergaderen.

Kenmerken van de Brut

 •  Ruime salon met L-vormige bank
 • Presentatiescherm
 • Open kombuis
 • WIFI netwerk
 • Flat-screen TV
 • Fusion stereo-installatie met speakers en bluetooth  voor persoonlijke muziekkeuze
 • Eigenaars hut met aparte douche
 • Twee elektrische toiletten aan boord
 • VIP-hut met tweepersoonsbed, privé-badkamer, kaptafel en laptop-bureau
 • Zonnebed op het dek
 • Buitenbar met grill
 • Zwemplateau met hydraulische trap het water in 
 • Elektrisch cabrio-dak en alle wanden kunnen open
 • Hete lucht verwarming in buitenruimte
 • Separate airco/verwarming in alle binnen ruimten

Waar geen wens té gek is

Unieke belevingen beleef je aan boord van de Brut. Daar zorgen wij voor. Of je nu op zoek bent naar een leerzame training voor je team, een bedrijfsuitje dat echt anders dan anders is of een inspirerende dag voor een vrijgezellenfeest, familie-uitje of een romantische dag voor twee. Wij staan voor je klaar en regelen het met liefde. Geen wens is ons te gek. Van themataarten tot grootse picknicks aan land en zelfs je huwelijksfeest. Van luxe etentjes tot heerlijke proeverijen. Jouw wens is onze inspiratie en we trekken alles uit de kast voor een onvergetelijk evenement of je mooiste dag.